#7 Praten over seks, BDSM, anticonceptie, open relaties & polyamoureuze relaties met Sanne Pulles

Praten over seks met vrienden of familie is voor veel mensen niet heel gemakkelijk en echt nog taboe.

In deze aflevering spreek ik met Sanne Pulles. Nadat ze een onvrijwillige eerste ervaring met seks had, nam zij zich voor om dit trauma te verwerken door juist heel open te zijn over seks.

Sanne: “Ik wist dat het anders kon, dat seks niet onvrijwillig is en dat het heel fijn kon zijn.”

Met haar twee daaropvolgende partners heeft ze daardoor zowel haar grenzen leren kennen als een groot deel van het gebeurde kunnen verwerken en die openheid over seks heeft ze doorgevoerd in de gesprekken met vrienden en haar ouders.

We praten over:

  • hoe BDSM een mooi onderwerp is om seks in je relatie up te spicen
  • wat een dominant en een submissive écht zijn
  • wat turn-on triggers zijn en hoe je ze kan gebruiken
  • open en polyamoureuze relaties en onze ervaringen daarmee
  • hoe ongelofelijk belangrijk communicatie, consent en het verkennen van je grenzen is
  • en hoe je het gesprek met je ouders op gang brengt door je pakket met nieuwe sekstoys te legen op de eettafel 😄
  •  

Luisteraarsvraag

De luisteraarsvraag die we beantwoorden is: ik ben al een tijdje samen en ik merk dat de seks wat minder spannend wordt. We doen veel hetzelfde en ik merk dat ik denk: ‘is dit het dan helemaal?’. Hebben jullie wat tips voor ons, zodat we het up kunnen spicen en er meer lust in komt.

🔥 De tip die Sanne geeft en nog veel meer tips, series, quizzen om je verlangens te communiceren en ontdekken, vind je in haar nieuwe ebook die je gratis kunt downloaden.

Links & meer interessants

▫️ ebook met sekstips van Sanne
▫️ Instagram Sanne: @sannessouljourney
▫️ condoommerk My.Size
▫️ condoommerk Lelo Hex

📚 Je brein aan de pil – Sarah Hill

TaboeCast en Sanne Pulles hebben geen (affiliate) relatie met beide condoommerken, we willen je deze tips simpelweg niet onthouden.

Wat we je ook niet willen onthouden, is de tegeltjeswijsheid van de moeder van Sanne: “Goede seks is 20% van je relatie, slechte seks bepaalt 80% van je relatie.”

Bio Sanne Pulles

Sanne Pulles is Technisch Virtual Assistant en helpt vrouwelijke ondernemers die de wereld een mooier plekje maken met alle technische hoofdpijnzaken, waardoor ze meer tijd, energie en geld overhouden voor de dingen waarmee zij het verschil maken.

“Wat ik het allermooiste vind, is om jou te faciliteren in de impact die jij in de wereld wilt maken, zonder dat jouw energie weglekt door alle technische mogelijkheden, automatiseren en systemen die jouw business naar the next level tillen.”

Daarnaast deelt Sanne op haar persoonlijke socials haar reis als 1/3 emotional projector in het omarmen van haar vrouwelijkheid, vrouwelijke cyclus, vruchtbaarheid, spiritualiteit en nog veel meer.

E-book Let’s Talk About Sex downloaden?

Klik hier!

‘Laat me je meenemen in hoe jouw wereld er door seks een heel stuk leuker uit kan komen te zien. Mijn naam is Sanne Pulles en ik hou er van om andere te inspireren hun seksleven naar een heel nieuw level te tillen. Dit is de eerste keer dat ik mezelf zo open en bloot gooi en een inkijkje geef in alles wat ik de laatste jaren over relaties, intimiteit en seks heb geleerd. 

Ik neem je mee in mijn 5 favoriete persoonlijkheidstesten die meer inzicht geven in jouw relationele en seksuele voorkeuren. We nemen een deep dive in de wereld van kink & BDSM. Tot slot heb ik ook mijn favoriete boeken, series, documentaires, podcasts en video’s voor je op een rijtje gezet. Pleasure gaat namelijk over jou, so take your pick, and choose whatever works best for you.’

Over de TaboeCast

In de TaboeCast maken we het wél bespreekbaar.

📱 Je vindt ons op Instagram: https://www.instagram.com/taboecast/   

🎥 En op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCw8b4lLb-KO6YIdJINy3C6Q 

De TaboeCast wordt gepresenteerd door Fé van Megen

Andere thema's

Wij geven #taboedoorbrekers een stem én podium. Speak it out loud!

In deze podcast worden alle thema’s besproken die je nou nét niet zo enthousiast deelt tijdens de lunchpauze of zelfs goede vrienden.

‘Je bent niet de enige én zeker niet gek ;-)’ is ons statement en dat laten we graag zien in deze podcast. Vandaar het initiatief om veel meer bespreekbaar te maken. Communicatie is namelijk de kern van elkaar kunnen verstaan en werkelijke verbinding. Met de nodige humor én diepgang.