December 2022: Ik mis je zo. Rouw in de feestmaand.

De decembermaand moet vooral leuk zijn. Je kent het wel, gezellige kerstdiners waar we allemaal even doen of alles koek-en-ei is. We houden het gezellig, want het is Kerst. Oud en Nieuw kijken terug naar het oude, en gaan we richting een heel nieuw jaar.

Toch zijn de feestdagen niet voor iedereen leuk. Wij denken voor heel veel mensen niet. Denk aan eenzaamheid of het zitten in depressie. Maar waar we deze maand over spreken, is het verlies van een dierbare. Rouw. Dood is iets wat je leven tekent. Je kunt er niet om heen en zult er mee moeten gaan leven, hoe zwaar ook. In december delen we hartverscheurende- en verwarmende verhalen die jou een steuntje in de rug geven. 

Inspirerend gaat het zeker zijn! Enjoy lieve jij, via Spotify, Apple Podcast of Youtube!

Onze podcasts

Wij geven #taboedoorbrekers een stem én podium. Speak it out loud!

In deze podcast worden alle thema’s besproken die je nou nét niet zo enthousiast deelt tijdens de lunchpauze of zelfs goede vrienden.

‘Je bent niet de enige én zeker niet gek ;-)’ is ons statement en dat laten we graag zien in deze podcast. Vandaar het initiatief om veel meer bespreekbaar te maken. Communicatie is namelijk de kern van elkaar kunnen verstaan en werkelijke verbinding. Met de nodige humor én diepgang.