Lieve #Taboedoorbreker,

Misschien luister je de podcast al een tijdje, of ben je ‘toevallig’ op onze website beland. Je voelt dat je helemaal achter deze missie staat én eigenlijk wel meer wil doen dan dat je nu doet.

Herkenbaar?

Als ambassadeur ben jij een echte #taboedoorbreker. Je bent iemand die zelf vaak links gaat, waar de rest van de mensen rechts afslaat. Je bent iemand die durft te delen, te verbinden en werkelijke gezicht laat zien. Je bent het helemaal eens met onze missie: zaken wél bespreekbaar maken en zo vanuit werkelijke verbinding elkaar ontmoeten.

Check? Top!

lichtblauwe tussenbalk

Ambassadeur worden... oftewel:

#Taboedoorbreker

01

Je volgt ons op Spotify, Apple Podcast én Youtube. Hier laat je een 5-sterren review achter. Dit stuur je door via onze Instagram.

02

Je verspreid de podcast op jouw social media kanalen, bijvoorbeeld in je Stories, maar ook in Whatsapp groepen. Hiervoor sturen wij een voorbeeld mee in de e-mail. Ook dit stuur je door via onze Instagram. Mocht je het leuk vinden, gebruik de #taboedoorbreker dan in je bio of in je eigen stories en op je tijdlijn. Deze stappen mail je en voeg screenshots toe. Dit kan ook via onze Instagram.

03

Je deelt maandelijks een podcastaflevering of Youtube aflevering. Je blijft betrokken. Heb je een idee? Ken je een leuke gast? Support ons door dit te delen.

Heb je deze stappen doorlopen, dan ben je, gefeliciteerd, ambassadeur van onze podcast!

lichtblauwe tussenbalk

What’s in it for me?

De Taboecast is één van de snelst groeiende podcasts van Nederland, met community en platform (2023) Wat het je gaat opleveren:

Het eerste event-ticket waar je bij kunt zijn, is geheel gratis. Je komt op de gastenlijst.

Eind 2023 staat op de planning dat wij onze community ook echt online hebben staan. Er zullen daar meerdere workshops en trainingen worden gegeven over persoonlijke ontwikkeling en groei! Jij bent er de eerste drie maanden gratis bij.

Wij zoeken altijd mensen voor IG live te geven. Wil je meer bereik en mensen kennis laten maken met wat jij doet? Geef je op als gastspreker. En daarnaast: voor elk live-event worden 2 #taboedoorbrekers gekozen om te komen spreken en hun verhaal te delen. Een unieke kans dus.

De eeuwige roem dat jij deze podcast mee groot hebt gemaakt!!

Zien we jouw enthousiaste mail verschijnen? Hopelijk snel!

Liefs,
Team Taboecast